Amiben segíthetünk:
Hatékony honlapkészítés
Honlap, weblap felújítás
Kulcsszavas optimalizálás
Keresőmarketing tanácsadás
Keresőmarketing oktatás
Online marketing tanácsadás
Portál hatékony üzemeltetés
Portál népszerűsítés
Webáruház készítés
Webáruház népszerűsítés
Tárhely bérlés, üzemeltetés
Domain név regisztráció
Webstatisztika mérés, elemzés
Cikkek-hasznos tanácsok
    Kiemelt ajánlatunk!

Webstatisztika mérés és elemzés

   Statisztikai adatok elemzése
   Látogatottság mérése
   Honlap hatékonyság analízálása
 
     
 

Linkstratégia, mint látogatottság növelő taktika

 
       
   
Szeretné növelni látogatói számát minimális költséggel?
 
Ha már van weboldala, de szeretné, hogy látogatottsága növekedjen, akkor a link építés egy lehetséges és olcsó módja látogatókat csábítani a weboldalra. Hogyan működik?
 
A látogatók a weben az esetek 99%-ban kulcsszavas keresés vagy linkhivatkozások útján találnak rá egy ismeretlen weboldalra . Így egy honlap népszerűsítését - látogatottságának növelését - ezen két tevékenységgel érdemes növelni.
 
Honlapunk népszerűsítésének ez a két formája (link építés, keresőszavas optimalizálás) az egyik legolcsóbb, legtartósabb és egyben a leghatékonyabb módja a többi más online-offline promóciókkal (banner, e-mail marketing, újsághirdetés webcímmel, stb..) szemben.
 
Miért előnyös egy jó link-kapcsolati rendszer kiépítése?
 
A világon a legértékesebb és leghatékonyabb marketing eszköz, ha egy elégedett ügyfél ajánlja cégünk termékét, szolgáltatását barátjának, ismerősének. A weben a link hivatkozás is hasonló elveken működik. Ha egy elismert oldal ajánlja webcímünket (vagyis hivatkozik ránk), akkor az emberek meg fogjánk nézni webhelyünket, mivel bíznak a már jól megismert weboldal ajánlásában.
 
A link stratégia építése az egyedüli olyan online marketing eszköz, amely felépítése után lényegében költségmentesen juthatunk látogatókhoz, új ügyfelekhez.
 
A keresők két fontos elv szerint rangsorolják az oldalakat: kulcsszósűrűség egy adott oldalon belül és a honlap külső link hivatkozásinak száma és minősége:
 
1. A kulcsszósűrűség keresőoptimalizálás segítségével elérhető.
 
2. Oldal érték növelése a külső linkhivatkozások építésével érhető el. Ezt a keresők, mint pl. a google.com egy érték, a PageRanking alapján méri. Ha egy oldal értéke magasabb (több oldal hivatkozik rá), akkor azt előbbre rangsorolja a találati listán, mint azt, amelynek kicsi vagy egyáltalán nincs külső hivatkozása.
 
Link építés gazdasági előnyei:
 
új ügyfelek szerzése, látogatottság növelése
 
megtalálhatóság növelése - vannak olyan katalógusok, linkadatbázisok, melyek látogatottsága igen magas, pl: vizsla24.hu, lap.hu oldalak.
 
oldal érték növelése - kulcsszavas pozíciók stabilizálása: hosszútávon nagyforgalmú kulcsszavak első pozícióira csak magasan értékelt oldalak kerülnek
 
hosszútávon minimális pénzbefektetéssel folyamatosan stabil látogatottság érhető el
 
konkurencia megelőzése: magasabb PageRanking érték, jobb helyezések a találati listán
 
       
     
       
   
     
   Ügyfeleinknek      | Elérhetőség      | Rólunk      | Jogi nyilatokzat      | Állásajánlat      | Honlap térkép      | Linkcsere      | Katalógus
   
  2003-2005 © Copyright ZalaiCegek.hu. Minden jog fenntartva!