Amiben segíthetünk:
Hatékony honlapkészítés
Honlap, weblap felújítás
Kulcsszavas optimalizálás
Keresőmarketing tanácsadás
Keresőmarketing oktatás
Online marketing tanácsadás
Portál hatékony üzemeltetés
Portál népszerűsítés
Webáruház készítés
Webáruház népszerűsítés
Tárhely bérlés, üzemeltetés
Domain név regisztráció
Webstatisztika mérés, elemzés
Cikkek-hasznos tanácsok
    Kiemelt ajánlatunk!

Webstatisztika mérés és elemzés

   Statisztikai adatok elemzése
   Látogatottság mérése
   Honlap hatékonyság analízálása
 
     
 

Keresőoptimalizálás, keresőmarketing előnyei

 
       
   
Keresőoptimalizálás & keresőmarketing gazdasági előnyei:
 
1. Termékem, szolgáltatásom potenciális célközönsége számára folyamatos elérhetőséget és megtalálhatóságot biztosít a nap 24 órájában.
 
2. Látogatottság növelése: ha belegondolunk, hogy mekkora erőfeszítésbe kerül látogatókat csábítani oldalunkra, akkor a keresőoptimalizálás költséghatékonyan segíthet ebben.
 
3. Költségek csökkentése: ha a weboldal látogatottságának növelése a cél, akkor nem egy-két hetes növekedést várunk el, hanem folyamatos látogatottság emelkedést.
 
4. Olyan vásárlók érhetőek el, aki épp egy megoldást keresnek: egy terméket vagy szolgáltatást  szeretnének vásárolni, igénybe venni.
 
5. Megtérülő pénzügyi befektetés: szakszerűen elkészített oldal, tudatos optimalizálással folyamatosan ingyenes látogatókat biztosít minimális költségszinttel. A keresőoptimalizálás eredménye pontosan lemérhető. Kiszámítható, hogy az optimalizálásra fordított összeg hány látogatót hozott, abból mennyi árajánlatot kértek és abból hány megrendelés született.
 
6. Más hirdetési formákkal szemben nemzetközi piacokra juthatunk el. Ha belegondolunk, hogy hány olyan hirdetési forma van, amely segítségével egyáltalán el tudunk jutni külföldi piacokra, akkor keveset tudnánk összeszámolni. Amellyel pedig el tudnánk jutni, az valószínűleg olyan költségeket jelentene, ami számunkra már nem biztos, hogy megtérülne.
 
Miért a keresőoptimalizálást & keresőmarketinget válasszam?
 
Üzleti jellegű internetes megjelenésnél az első és legfontosabb cél, hogy arra minél többen ráleljenek. A statisztikák szerint a legtöbb weblapot a keresőoldalakon keresztül találják meg (pl.: Google, AltaVista, Startlap, Vizsla, stb.). Általánosan ismert tény, hogy a keresés eredményei közül az első 10-20 találatnál (tehát az első néhány találati oldalnál) többet csak ritkán néznek meg az érdeklődők.
 
A második legfontosabb cél a látogatók információigényének minél teljesebb kielégítése olyan informatív honlappal, amely széleskörű szolgáltatás-termék listát, cégbemutatót és céginformációkat tartalmaz.
 
Ha az adott Internetes megjelenés nem szolgálja megfelelően e célokat (pl.: általános cégadatbázisban való részvétel; méregdrágán elkészített és fenntartott, de nem megfelelően kialakított és nem optimalizált saját weboldal, stb.), akkor megtalálhatóságunk és megjelenésünk nem lesz kielégítő, az adott pénzügyi befektetés(ek) nem térül(nek) meg.
 
Amiben a keresőmarketing jobb, mint más hirdetési formák:
 
1. A vásárlók információigényét legjobban a keresőmarketing szolgálja ki.
 
2. Célzott hirdetésről van szó: nem mi kutatjuk fel a leendő vásárlókat, hanem ők keresnek fel, találnak ránk. Ez a többi hirdetési formánál nem valósulhat meg.
 
3. Folyamatos látogatókat biztosít a nap 24 órájában.
 
4. Nemzetközi piacokra lehet eljutni.
 
Ha Ön is szeretne folyamatosan a keresők első találati oldalán szerepelni, akkor kérjen ajánlat. ajánlat kérése »
 
 
       
     
       
   
     
   Ügyfeleinknek      | Elérhetőség      | Rólunk      | Jogi nyilatokzat      | Állásajánlat      | Honlap térkép      | Linkcsere      | Katalógus
   
  2003-2005 © Copyright ZalaiCegek.hu. Minden jog fenntartva!