Amiben segíthetünk:
Hatékony honlapkészítés
Honlap, weblap felújítás
Kulcsszavas optimalizálás
Keresőmarketing tanácsadás
Keresőmarketing oktatás
Online marketing tanácsadás
Portál hatékony üzemeltetés
Portál népszerűsítés
Webáruház készítés
Webáruház népszerűsítés
Tárhely bérlés, üzemeltetés
Domain név regisztráció
Webstatisztika mérés, elemzés
Cikkek-hasznos tanácsok
    Kiemelt ajánlatunk!

Webstatisztika mérés és elemzés

   Statisztikai adatok elemzése
   Látogatottság mérése
   Honlap hatékonyság analízálása
 
     
 
 
 

2. tartalom fejlesztés, tartalom kialakítása

 
       
   
Ha már van látogatónk, akkor meg kell győznünk (vizuálisan és tartalmilag), hogy ajánlatot kérjenek cégünktől.
 
Mi szükséges, hogy látogatóink az első benyomás után ajánlatot kérjenek?
 
Egy webes látogató kb. 10-15 másodperc alatt eldönti, hogy a számára szükséges információt megtalálja-e a weboldalon vagy sem. Ennyi időnk van, hogy meggyőzzük, a mi oldalunkon minden információt megkap, amit keres.
 
Munkatársaink személyes konzultáció során részletes megoldásokat kínálnak, hogy milyen formában és hogyan jelenjenek meg az információk a honlapon. Fontos meghatározni a honlap valódi piacát, mivel számukra kell kialakítani a webes felületet és nem az átlagos látogatónak, aki soha nem fog tőlünk vásárolni.
 
Pl.: Vegyük a www.satorberlet.hu oldal kezdő lapját. Aki rendezvénysátrat keres, egy célja van: megtekinteni a kínálatot és árajánlatot kérni. Nincs idő flash animáció betöltésére, túlzott grafikai elemekre. A 10-15 másodpec alatt az érdelődőnek át kell látni a teljes kínálatot. Ezt a jelenlegi oldal maximálisan ki is szolgálja. Az oldalt el lehetett volna készíteni flash animációval, csillogó-villogó külsővel, de az a megtalálhatóság és a könnyű kezelhetőség rovására ment volna, ami a komoly érdeklődők számát valószínűleg csökkentette volna.
 
Megjegyzés:
Fontos: nem mindegy, hogy honlapunk mennyire hatékony- hoz egy évben 5 érdeklődőt, 2 megrendelést vagy hoz 67 érdeklődőt és 16 megrendelést ugyanabból a látogatottságból. Ahhoz, hogy egy honlap a leghatékonyabban működjön, vagyis komoly gazdasági eredményeket hozzon, komoly és összetett munkára van szükség (a honlap elkészítésétől, a népszerűsítésétől, az oldal látogatottság elemzéséig).
* Honlapunkon ezek részletes bemutatása a konkurencia miatt nem lehetséges.
 
Hogyan alakítsuk ki vizuálisan a weboldalt, hogy vonzó és megnyerő legyen?
 
 
       
 
    ajánlat kérés »  
     
   Ügyfeleinknek      | Elérhetőség      | Rólunk      | Jogi nyilatokzat      | Állásajánlat      | Honlap térkép      | Linkcsere      | Katalógus
   
  2003-2005 © Copyright ZalaiCegek.hu. Minden jog fenntartva!