Amiben segíthetünk:
Hatékony honlapkészítés
Honlap, weblap felújítás
Kulcsszavas optimalizálás
Keresőmarketing tanácsadás
Keresőmarketing oktatás
Online marketing tanácsadás
Portál hatékony üzemeltetés
Portál népszerűsítés
Webáruház készítés
Webáruház népszerűsítés
Tárhely bérlés, üzemeltetés
Domain név regisztráció
Webstatisztika mérés, elemzés
Cikkek-hasznos tanácsok
    Kiemelt ajánlatunk!

Webstatisztika mérés és elemzés

   Statisztikai adatok elemzése
   Látogatottság mérése
   Honlap hatékonyság analízálása
 
     
 
 
   

4. honlap hatékonyság mérés és elemzés

 
       
   
Miért fontos, hogy honlapunk hatékonyságát mérjük? Erre nagyon egyszerű a válasz: nem mindegy, hogy havi látogatottságunkból 5 vagy 50 érdeklődő lesz egy hónapban. Ezt egy-két apró, finom módosítással már el is érhetjük.
 
Hol és hogyan változtassunk honlapunkon, hogy a leghatékonyabb legyen?
 
Ügyfeleink esetében ezen mérések drámai változásokat idéztek el. Pl: jópár honlap elkészítése során a honlap tulajdonosai nem kérték az online űrlap beépítését, mondván úgysem használja senki sem. De a statisztikai adatokból jól látható volt, hogy 8-9 óra, 12-13 óra és 16-17 óra között nézték meg a legtöbben az oldalakat, akkor amikor már telefonos elérhetőség nem volt, vagy nem illett már zavarni. Ebből kiindulva, beépítettünk egy egyszerű online űrlapot, jól látható ajánlatkérés linkkel. A változás: az online érdeklődők száma megugrott a heti 1-2 telefonos érdeklődőből, átlagosan napi 2-3 érdeklődő lett. Ez a példa csak egy a sok közül, hogy egy-egy apró elemzés, statisztikai adat ismerete milyen változásokhoz vezethet.
 
Cégünk több éves elemző múltja során több száz hasonló problémával szembesült, az így szerzett tapasztalatokat, ismereteket az újonnan készülő honlapokon alkalmazzuk is. Hónapról-hónapra bővül tudásunk, mely minden újonnan készülő honlap esetében jobb és jobb eredményekhez vezet. Ezeket az ismeretek nem kitalációk, holmi fikciók, hanem honlapok látogatói viselkedéséből leszűrt elemzések, adatok.
 
Munkatársaink a személyes konzultáció során részletesen bemutatják webstatisztikai mérőnket, működését és gyakorlati példákon keresztül az elemző munkát.
 
Elemzéseinket saját fejlesztésű webstatisztikai eszköz segítségével végezzük, melyet folyamatosan fejlesztünk, hogy minél részletesebb eredményeket kapjunk a honlap látogatóinak viselkedéséről. Sok ingyenes és fizetős megoldás létezik, de nagy részükből vagy hiányoznak azok a statisztikai adatok, melyek szükséges lennének, vagy hiányzik a háttérszolgáltatás, ami elmagyarázná a nekünk, hogy figyeljél itt és itt kell az oldalon változtatni, hogy növelni tudjad az érdeklődőid számát.
 
Ha már jól megismertük oldalunk látogatóit és iparágunk helyzetét az online világban, akkor el kell döntenünk, hogy mely az az optimális pénzösszeg éves szinten, amely még profitot termel. Hogyan? költség-bevétel kalkuláció honlap készítésre és fenntartásra »
 
 
       
       
    ajánlat kérés »  
     
   Ügyfeleinknek      | Elérhetőség      | Rólunk      | Jogi nyilatokzat      | Állásajánlat      | Honlap térkép      | Linkcsere      | Katalógus
   
  2003-2005 © Copyright ZalaiCegek.hu. Minden jog fenntartva!